Har rådgivet fem topchefer: Danske Banks chefspindoktor stopper

47-årige Kim Larsen stopper som kommunikationsdirektør i landets største bank, Danske Bank. Han skifter til en stilling i hollandske ING.

Som kommunikationsdirektør i Danske Bank har Kim Larsen deltaget i en række debatter om blandt andet bankens hvidvasksag på Folkemødet på Bornholm. Fold sammen
Læs mere
Foto: Asger Ladefoged
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Danske Bank siger farvel til sin kommunikationsdirektør Kim Larsen.

»Efter otte intense, spændende og lærerige år i Danske Bank har jeg fået en mulighed, som jeg bare ikke kan sige nej til. Til november starter jeg derfor som Global Head of Communications and Brand Experience hos ING, der har hovedsæde i Amsterdam, som bliver min nye base,« skriver han på sin LinkedIn-profil.

Kim Larsen har i en række turbulente år for landets største bank været en af de centrale gennemgående skikkelser. Han startede under Danske Banks daværende topchef Eivind Kolding, der røg ud af banken i kølvandet på den fejlslagne imagekampagne »New Normal – New Standards«.

Efterfølgende var Kim Larsen rådgiver for tidligere topchef Thomas Borgen, der blev fældet af hvidvasksagen. Her spillede Kim Larsen en nøglerolle i forhold til håndteringen af sagen og kommunikationen.

Herefter har han været rådgiver for topchefvikaren Jesper Nielsen, for hollandske Chris Vogelzang og indtil nu den nuværende topchef Carsten Egeriis.

Som kommunikationsdirektør har Kim Larsen spillet en central rolle i Danske Banks kommunikation. Han har for eksempel deltaget i en lang række debatter på blandt andet Folkemødet på Bornholm, hvor han har været bankens talerør.

»Jeg elsker Danske Bank og vil altid være stolt af min tid her. Det har ikke altid været nemt, og det er ikke altid gået, som vi gerne ville. Men hver eneste dag har det været et stort privilegie – og de fleste dage en ligeså stor fornøjelse – at være en del af en organisation, der spiller en så væsentlig rolle for både kunder og samfund, som er så optaget af at leve op til det ansvar, det følger med, og som er så propfyldt med vanvittigt kompetente, dedikerede og skønne mennesker,« skriver Kim Larsen.