Hans-Henrik Palm-sønner opruster i fitnesskrigen

De to brødre David og Marc Palm nyder succes med deres fitnesscenter og satser på at snart udvide med flere træningscentre.

Foto: Camilla Rønde

Hvis det skulle have gået nogens næse forbi, ja så udspiller der sig aktuelt det, der temmelig militant er blevet døbt fitnesskrigen.

Stadig flere fitnesscentre kæmper om de motionsglade danskeres gunst, og nu melder nok en aktør sig ind i festlighederne.

Det er fitnesskæden Sporting Health Club, som de to brødre - David og Marc Palm - står bag, og som hidtil har bestået af træningscenteret i Gothersgade i det indre København. I et interview med Børsen afslører de planer om at åbne nok et center, og ambitionerne stoppper ikke der.

»Vi vil klart gerne åbne flere centre. Jeg ser sagtens, at vi kan åbne ti til 15 centre på sigt,« siger Marc Palm til Børsen.

Sporting Health Club adskiller sig fra konkurrenter som Fitness World og Fitness.dk ved at fokusere på det, der kaldes funktionel træning, og som betyder, at vægtløftsmaskinerne er erstattet af personlige trænere, der har fokus på de muskler, der bruges i hverdagen. Det betyder også, at et medlemskab af Sporting Health Club er 3-4 gange så dyrt som sine konkurrenter, men ifølge de to brødre er der efterspørgsel på varen.

Sidste år leverede for første gang et overskud, siden de to brødre - der er sønner af den berømte boksepromotor Hans-Henrik Palm - overtog centeret for tre år siden.