Halloween i Tivoli en publikumssucces

Det dårlige sommervejr fik kunderne til at svigte Tivoli, men de vente talstærkt tilbage i det smukke solskinsvejr i efterårsferien.

287.000 valgte i efterårsferien at besøge Tivoli, der havde sat ugen i uhyggens og græskarrenes tegn. Det er 37.000 flere end sidste år, hvor forlystelseshaven for første gang åbnede portene i efterårsferien.

"Efterårssæsonens besøgstal viser en fremgang på 15 procent i forhold til sidste år. Samtidig er Halloween i Tivoli nu den sæson med flest gæster i gennemsnit pr. dag af alle tre sæsoner. Det er vi meget tilfredse med, også set i lyset af, at det kun er anden gang, vi åbner portene i efterårsferien. Der er derfor ingen tvivl om, at Halloween i Tivoli er kommet for at blive, og at vores strategi om at udvide Tivolis aktiviteter i en mere helårspræget retning er den rigtige," siger direktør for Tivoli Lars Liebst.

Besøgsuccecen i det smukke efterårsvejr kommer efter, at Tivoli i sidste uge nedjusterede forventningerne til årets resultat med 20 millioner kroner, fordi en tabt voldgiftssag, dårligt sommervejr og svigtende kunder har kostet forlystelseshaven et tilsvarende beløb på bundlinjen.

Jul i Tivoli åbner den 16. november.

/ritzau/