Hacker slettede Open Air-hjemmeside

En hacker brød ind på hjemmesiden til weekendens Open Air-koncerter i Ølstykke, så der lørdag stod, at der ikke var nogen koncerter.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Selvom der var godt gang i koncerterne til Open Air i Ølstykke, så stod der på arrangementets hjemmeside lørdag, at der ikke var nogen koncerter.

Hjemmesiden havde nemlig haft besøg af en elektronisk indbrudstyv, en hacker, som om fredagen først slettede hjemmesiden og derefter om lørdagen skrev, at der ikke var nogen koncerter.

- En af de frivillige talte om lørdagen med sin nabo, der spurgte til, om vi have set hjemmesiden, siger John Hansen, der er formand for Ølstykke Fodbolds Venner, der står for arrangementet.

Foreningen har ikke anmeldt hackerangrebet til politiet, men har allieret sig med en webmaster, som skal sikre hjemmesiden mod lignende situationer i fremtiden.

John Hansen ved ikke, om det har haft betydning for antallet af koncertgængere, men er under alle omstændigheder ærgerlig over hændelsen.

- Det er en kedelig ting, som jeg kun kan tage afstand fra. Vi har ingen idé om, hvem der kunne have et horn i siden på os, siger John Hansen.

Kilde: Frederiksborg Amts Avis