Håndværkere jagter ejendomsmatador

Arbejde for en ejendomsinvestor bliver en dyr omgang for en række håndværkere.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Ejendomsinvestoren Kristian Holm skylder nu på tredje måned penge til en række håndværkere.

Det skriver Børsen torsdag.

Håndværkerne raser nu over ejendomsinvestoren Kristian Holm, der i månedsvis har undladt at betale regninger for millioner. Holm har udsigt til en fortjeneste på over 20 mio. kr. på salget af en ejendom på Frederiksberg, men alligevel mangler mindst seks af de firmaer, der har renoveret ejendommen, at få betaling.

Flere af håndværkerne har ifølge Børsen forgæves forsøgt at få Holm erklæret konkurs. Kristian Holm overtog for et år siden en større udlejningsejendomfra det krakkede EBH Bank for 44 mio. kr.

Holm hyrede derefter en stribe håndværkere til at sætte ejendommen i stand. Holm fandt Nu er han ved at sælge ejendommen til pensionsselskabet Danica for 67 mio.kr. Han står således umiddelbart til en gevinst på 23 mio. kr. på projektet.

Men både gulvfirmaet, VVS-installatøren, el-installatøren, lysfirmaet og køleanlægsfirmaet, mangler stadig at få deres penge.

- Han har virkelig snydt os på en meget ulækker måde, siger Yossi Maman, indehaver af lysfirmaet Ligro Lighting, der har et tilgodehavende hos Kristian Holm på 143.000 kr.