Grundfos fyrer topchef

Grundfos skal have ny koncernchef. Ifølge virksomheden er Carsten Bjerg blevet fyret, da han ikke har leveret tilfredsstillende nøgletal.

Foto: NIels Ahlmann Olesen. Carsten Bjerg CEO and Group President, Grundfos
Læs mere
Fold sammen

Grundfos oplyser i en pressemeddelelse i dag, at virksomhedens koncernchef Carsten Bjerg stopper i den danske pumpekoncern efter 16 år i virksomheden, og har været koncernchef siden 2007.

»Grundfos har et stort uudnyttet vækstpotentiale, og vi er ikke tilfredse med virksomhedens nuværende nøgletal og udvikling. Derfor har vi efter nøje overvejelse besluttet os for at finde en ny topleder til Grundfos,« forklarer Grundfos’ koncernbestyrelsesformand Jens Moberg. 

Indtil en ny koncernchef er fundet træder bestyrelsesformand Jens Moberg ind på pladsen sammen med de to direktører Søren Ø. Sørensen og Lars Aagaard. Selskabet skal nu i gang med at finde en afløser.

Der er kort vej til kulden, når man befinder sig på toppen i dansk erhvervsliv. I hvert fald blev Carsten Bjerg kåret til årets leder tilbage i 2012, men nu mindre end et år efter, er han altså færdig som topchef i denne omgang.