Grundfos åbner i Silicon Valley

Pumpeproducenten Grundfos åbner et innovationskontor i USA for at blive en del af verdens førende teknologiske udviklingsmiljø.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Grundfos ønsker at styrke sine forskningsinitiativer inden for cleantech og åbner derfor et nyt innovationskontor i Silicon Valley, verdens centrum for teknologiudvikling.

- Silicon Valley er ikke bare centrum for IT – det er også centrum for cleantech, siger Henrik Skov Laursen, tidligere leder af Grundfos Water Technology Center i Fresno, Californien, der bliver leder af innovationskontoret i Silicon Valley.

Dermed skal det nye kontor understøtte aktiviteter inden for forretningsudvikling og fokusere på nye forretningsområder, forskning og teknologi.

- Grundfos arbejder for at bane vejen for nye teknologier og er konstant trendsættende inden for vandteknologi, og derfor skal vi være til stede i et miljø, der trives ved at skabe den næste store ting. Vi er overbeviste om, at vi vil finde det her i Silicon Valley, siger Henrik Skov Laursen i en pressemeddelelse.

Initiativet gør det muligt at gennemføre eksperimenterende projekter i et teknologisk marked, der er præget af en høj tilpasningsevne. Kontoret vil organisere, teste og demonstrere nye forretningsmuligheder, forretningsmodeller og partnerskaber.

Etableringen af det nye kontor i Silicon Valley er en naturlig forlængelse af den forskning og de investeringer, Grundfos startede i Water Technology Center, hvor medarbejderne fortsat vil levere vandteknologier til det nordamerikanske marked.

Læs også:

Nyt realityshow om Silicon Valley   

Silicon Valley-gulddrenge jager amerikansk mobilboom