Greenmobility fastholder forventning i første regnskab som børsnoteret

Greenmobility, som opererer 400 eldrevne dele-bybiler i København, fastholder i sit første regnskab som børsnoteret selskab sine forventninger til hele 2017.

Pressemøde på Den Franske Ambassade i anledning af, at danske GreenMobility og Renault til september sender 450 eldrevne delebiler ud i hovedstadens gader.. maj 2016. Fold sammen
Læs mere
Foto: Sara Gangsted
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Greenmobility, som opererer 400 eldrevne dele-bybiler i København, fastholder i sit første regnskab som børsnoteret selskab sine forventninger til hele 2017.

Selskabet omsatte i andet kvartal for 3 mio. kr. mod 1,1 mio. kr. i første kvartal, og antallet af kunder steg til 11.283 fra 6.294, fremgår det af regnskabet. Periodens resultat er opgjort til et underskud på 11,4 mio. kr., efter at første kvartal havde givet et underskud på 8,1 mio. kr.

»Det har været et travlt kvartal med betydelig tilgang af nye kunder. Vi har introduceret et nyt produkt, indgået nye erhvervsaftaler samt udvidet vores Zone og oprettet nye Hotspots for at øge tilgængeligheden for vores kunder. Samtidig gennemførte vi d. 16 juni vores børsintroduktion. Vi fortsætter med at udvikle og optimere vores forretning i København og sætter for alvor skub i vores internationale ekspansion,« siger Torben Andersen.

Greenmobility blev børsnoteret på Nasdaq First North, juniorbørsen i København, med en tegningskurs på 150 kr. Siden er den lukket i intervallet mellem 144 kr. og 151 kr. Aktuelt ligger kursen i 148 kr., som var lukkekursen mandag.