Gratisavis hapser TV2-chef

Metroxpress styrker den digitale front med ny chefredaktør i form af TV2 Nyhedernes digitale nyhedschef.

Metroxpress' chefredaktør, Jonas Klud Rathje, har fået TV2 Nyhedernes digitale nyhedschef, Simon Hovmand Stilling, i chefredaktionen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Niels Ahlmann olesen
Gratisavisen Metroxpress får ny mand i chefredaktionen.

Det er den nuværende digitale nyhedschef på TV2 Nyhederne, Simon Hovmand Stilling, der fra 1. december rykker til gratisavisen for at blive chefredaktør. Han besætter den plads, som Niels Pinborg for kort tid siden forlod for at blive chefredaktør på Se og Hør.Simon Stilling er 35 år og har inden sin tid på TV2 blandt andet været nyhedschef på Ekstra Bladet.

»Metroxpress har en unik position på det danske dagbladsmarked og har ambitioner om at komme til at spille en tilsvarende rolle på det digitale område. Samtidig er Metroxpress det brand, der har bedst fat i de unge mediebrugere i Danmark, så det er på alle måder en unik mulighed for mig at få lov til at bidrage til den positive udvikling, der allerede er i gang.« siger Simon Stilling i en pressemeddelelse. 

Ansvarshavende chefredaktør på Metroxpress, Jonas Kuld Rathje, fremhæver Stillings digitale kompetencer i pressemeddelelsen.

»Med Simon Stilling får vi en suverænt dygtig nyhedsmand, som oven i købet har meget store digitale kompetencer. Jeg er sikker på, at han kommer til at passe perfekt ind hos os, og at han er den rigtige til at hjælpe os med at nå vores ambitiøse mål på net og print,« siger han. 

I samme ombæring henter Metroxpress også nuværende redaktionschef på tv2.dk, Pernille Holbøll, der har en fortid på både dr.dk og som forsideredaktør på eb.dk.

Metroxpress har med mx.dk etableret et hurtigt voksende nyhedssite, og præsterede fra august sidste år til august i år en vækst på 270 procent dog fra et lavt udgangspunkt, skriver Mediawatch.