Gourmetkok: McDonalds er bedre end mig

McDonalds har fået uvurderlig PR fra en helt uventet kant.

Foto: Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Chefkokken på den spanske gourmetrestaurant »El Bulli«, der er en af verdens bedste restauranter, mener ikke, at han kunne lave en bedre burger end McDonalds, hvis han skulle gøre det til samme pris. Det skriver Huset Markedsføring.

Det er en noget anden type PR, end McDonalds traditionelt plejer at få for sine fastfood-retter.

»Jeg mener ikke, at folk skal gå og sige, at McDonald’s mad ikke er godt, hvis de ikke giver mig et alternativ. For hvad er alternativet til samme pris? Det er som at sige, at alle burde køre i Aston Martin eller Rolls Royce. Men de fleste mennesker kører ikke i de biler, da biler har den pris, de har,« siger Chefkok Ferran Adria.