Google stopper flugt med stor lønforhøjelse

Send dette videre til din chef: Google vil stoppe medarbejderflugten og giver derfor samtlige ansatte 10 procent mere i løn.

Foto: CLAY MCLACHLAN
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er længe siden ”employer branding”, var noget, nogen gad tale om. Men nu sætter Google igen fokus på prækrise buzzordet.

Søgegiganten lover nemlig alle dets 25.000 ansatte en lønforhøjelse på 10 procent, samt en kontant julebonus på 1.000 dollars. Det skriver Googles CEO Eric Schmidt, ifølge Business Insider, i en intern mail.

- Vi vil sikre os, at I føler jer belønnet for jeres hårde arbejde, og vi vil fortsætte med at være i stand til at tiltrække de bedste medarbejdere (...). Googlers, det er jer, der gør Google fantastisk, og vores mål med med dette (lønforhøjelsen, red.) er at belønne jeres indsats på en meningsfuld måde, skriver Eric Schmidt blandt andet.

Googles gavmildhed kommer efter, at en række nøglemedarbejdere har forladt virksomheden herunder Lars ”Google Maps” Rasmussen og Youtube-stifteren Chad Hurley. Googles lønforhøjelser træder i kraft fra 1. januar 2011.