Google-mobil fra LG

Nu lancerer LG deres første smartphone på det danske marked. Det gør de med KS10, som har turbo-3G, Symbian Series 60 samt en række Google-funktioner.

LG KS10. Pressefoto Fold sammen
Læs mere
Nu lancerer LG deres første smartphone på det danske marked. Det gør de med KS10, som har turbo-3G, Symbian Series 60 samt en række Google-funktioner. Sidst på måneden eller i begyndelsen af september ruller LG deres første smartphone til det danske marked ud til butikkerne. Styresystemet er Symbian med brugerfladen Series 60, 3. edition. Der bliver altså tale om samme brugerflade, som Nokia bruger i deres smarte mobiler.

KS10 understøtter også turbo-3G med hastigheder op til 1,8 Mbit/s. Allerede sidst på året gør Telia og 3 det muligt at surfe med hastigheder på op til 7,2 Mbit/s, så det kan undre lidt, at LG ikke satser mere på en hurtigere hastighed.

På bagsiden sidder et 2-megapixelkamera med autofokus, og på forsiden finder vi et vga-kamera til videosamtale. Skærmen er 2,4 tommer stor.

Den indbyggede hukommelse er på 70 MB, men man kan udvide med op til 2 GB med microSD-kort. Der følger en række Google-applikationer med i mobilen, som skulle højne søgemulighederne på det mobile net, og som giver mulighed for at læse Gmail og finde vej med Google Maps.

KS10 skulle få et prisskilt på 2.900 kroner, oplyser LG's danske salgschef til Mobil.