Google-kok serverer hundeæde

Google er berømt for sit gode køkken. Men nu er Googles køkkenchef blevet smidt ud af et madprogram på amerikansk tv. Hendes mad var uspiselig.

Foto: Nicholas Kamm
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Mange drømmer om at arbejde for Google. Og helst i søgegigantens amerikanske hovedkvarter, hvor medarbejderne bliver forkælet med alt fra hoppebolde og klatrevægge til massage og lækker mad. Det er ihvertfald, hvad mange tror. Men det gik ikke så godt, da chefkokken i Googles catering-firma Bon Appetit forleden skulle optræde på det amerikanske tv-program Top Chef.

Den 33-årige Preeti Mistry skulle bevise sin kokkekunst ved at servere et måltid for flyvevåbenets personale på Nellis Air Force Base. Hun tryllede i køkkenet - og serverede en omgang kedelig pasta-salat, som fik dommerpanelet i programmet til at sende hende hjem med beskeden: "Please pack your knives and go home".

For ikke nok med, at Mistry serverede et måltid som får selv den kedeligste mad i en skolekantine til at ligne et festmåltid. Hun ville heller ikke erkende, at hun havde gjort noget forkert.

Spørgsmålet er så, om chefkokkens uheldige optrin på tv har skadet Googles omdømme som en arbejdsplads, der kæler for sine medarbejdere.