Google, Facebook og Apple vil konkurrere i streamingsindustrien

Tech-giganterne Google, Facebook og Apple vil gå ind på markedet for fremstilling af originalt indhold til online streamingservices.

Arkivfoto. Tech-giganterne Google, Facebook og Apple vil gå ind på markedet for fremstilling af originalt indhold til online streamingservices.  Fold sammen
Læs mere
Foto: Dado Ruvic

Det skriver New York Times.

Ifølge New York Times vil de tre selskaber være med til at skabe et overflod af originale programmer, som forbrugerne skal vælge imellem, og mens forbrugerne får en række forskellige streamingsservices at forholde sig til, skal udbyderne forsøge at skille sig ud fra hinanden.

Facebook vil for eksempel skille sig ud ved at skabe programmer, der henvender sig til aldersgruppen midt-teenagere til midt-trediverne, og som ikke vil blive lagt ud som hele sæsoner, men i stedet følge et mere traditionelt skema.

Youtube, der ejes af Google, vil skabe både gratis indhold og betalingsindhold, som er skabt på baggrund af forbrugerdata.

De tre selskaber vil, ifølge New York Times, bruge flere millioner på at skabe de originale serier til deres streamingsservices.

Selskaberne har allerede intensiveret konkurrencen i branchen, ved at konkurrere om at tiltrække nogle af de mest succesfulde producere, der skal hjælpe selskaberne med at tiltrække kunderne til deres streamingservices.