Google Docs dropper Microsoft Office-formater

Fra den 1. oktober vil man i Google Docs ikke længere kunne downloade dokumenter i de gamle 97-2003 Office-formater doc, xls og ppt. Kan blive problem hos virksomheder med gamle Office-pakker.

Foto: JUSTIN SULLIVAN
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den 1. oktober afskærer Google deres brugere af Google Docs fra at downloade dokumenter i de ældre Microsoft Office-formater med forkortelserne doc, xls og ppt, der hører til Word, Excel og Power Point, som rigtig mange virksomheder og privatpersoner bruger og kender. Det skriver version2.dk

Den 1. oktober afskærer Google deres brugere af Google Docs fra at downloade dokumenter i de ældre Microsoft Office-formater med forkortelserne doc, xls og ppt, der hører til Word, Excel og Power Point, som rigtig mange virksomheder og privatpersoner bruger og kender. Det skriver Google i et supportsvar.

Men omlægningen betyder, at virksomheder, der sidder med en ældre office-pakke, får problemer med at integrere deres dokumentdeling med Google Apps.

En talsmand fra Google pointerer dog over for Thenextweb.com, at Microsoft tilbyder en gratis Compatibility Pack til Office 2000, Office XP og Office 2003. Hvis man har denne pakke, vil man være i stand til at åbne, redigere og gemme filer ved hjælp af x-filformater i nyere versioner af Word, Excel og PowerPoint.

Deltag i debatten på Version2