God forretningsidé på serviet - vind 90.000 kr.

Øresund Entrepreneurship Academy udskriver konkurrence for de studerende i Øresund, hvor præmien er 90.000 kr. til et studieophold i Hong Kong, hvor rigtig mange iværksættere udklækkes.

Den klassiske fortælling om en forretningsidé, krasset ned på en serviet, der udviklede sig til et milliardimperium, bliver nu omdrejningspunktet for en ny konkurrence udskrevet af Øresund Entrepreneurship Academy. Øresund Entrepreneurship Academy er en organisation, der skal støtte og opfordre til vækst og entreprenørskab i Øresundsregionen.

Frem til den 19. oktober kan man indsende sin "serviet" og dermed have mulighed for at binde præmien til en værdi af 90.000 kr., et beløb der bruges til at støtte finansieringen af et studieophold hos Hong Kong Science and Technology Parks, et universitet der er kendt for sit store fokus på innovation og entreprenørskab.

Forretningsidéen bliver bedømt ud fra originalitet, om produktet eller servicen vil opfylde et behov hos kunderne og om iværksætteren kan føre idéen ud i livet.

"Vi er rigtig glade for på denne måde at være med til at hjælpe de unge entrepreneurer i gang. Vi ved, at mange studerende går rundt med gode idéer, men mangler incitamentet til at springe ud i en realisering af dem," siger direktør for Øresund Entrepreneurship Academy, Christian Vintergaard.