GN varsler fortsat vækst i ny strategiplan

GN Store Nord skal fortsætte i vækstsporet i de kommende år. Det er ambitionen i selskabets nye strategiplan: »Hear more, do more, be more«, som bliver præsenteret på selskabets kapitalmarkedsdag senere mandag.

GN Store Nord skal fortsætte i vækstsporet i de kommende år. Det er ambitionen i selskabets nye strategiplan: »Hear more, do more, be more«. Arkivfoto. Fold sammen
Læs mere
Foto: HEINZ-PETER BADER
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Strategien dækker perioden 2017-2019, hvor der er lagt op til profitabel vækst baseret på opgraderinger og forbedringer af GN's kommercielle tilgang, hedder det blandt andet i meddelelsen.

I GN Hearing er det ambitionen at levere en årlig vækst i omsætningen på 6-8 pct. og en driftsmargin på 20-22 pct. Forventningerne til GN Audio er en vækst på 6-9 pct. og en driftsmargin på 17-19 pct.

- Vi er meget glade for at lancere vores 2017-2019-strategi, som vi er overbeviste om yderligere vil styrke GNs førende position på vores kernemarkeder, siger Anders Hedegaard, administrerende direktør i GN Hearing, og René Svendsen-Tune, administrerende direktør i GN Audio, i en fælles udtalelse.

- Vi ønsker at være en organisation, der kan "høre mere, gøre mere og være mere", og som leverer på dette løfte til vores kunder og brugere baseret på de tre strategiske hjørnestene: Innovation, Commercial og People Excellence.?Vi haret meget stærkt momentum og et unik fundament for fortsat stærk vækst, fremhæver de to divisioners direktører om strategien.

GN Store Nord venter for perioden en effektiv skatteprocent på 22 pct.