GN Resound-topchef: Direktørskifte sker helt stille og roligt

Der er ikke noget dramatik i det skifte af finansdirektør, som GN Store Nord foretager over den kommende periode, efter at Anders Boyer har valgt at opsige sin stilling.

Adm. direktør Anders Hedegaard i GN Resound Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det fortæller Anders Hedegaard, der er administrerende direktør for selskabets største division, GN Resound, i et interview med Ritzau Finans.

Blandt andet derfor bliver Anders Boyer også i GN Store Nord under hele sin opsigelsesperiode, inden han tiltræder i malingskoncernen Hempel - formentlig omkring sommeren 2016.

Og selv om der ifølge Anders Hedegaard er behov for udskiftninger på topposterne i et selskab, der gennemgår så stor en udvikling, som GN Store Nord gør, er det glædeligt, at Anders Boyer, der har været i selskabet i otte år, bliver og sikrer en glidende overgang til finansdirektørens afløser.

- Man skal jo også sikre, at man ikke smider barnet ud med badevandet, og det er jo det, vi gør her. Anders har været en dygtig bidrager undervejs, og der er ingen grund til, at vi slækker på det. Vi vil meget gerne have, at han er her, og han har også selv på mange måder været glad og tilfreds, så der er på ingen måde noget split mellem os. Han bliver og gør sine ting færdige, og det glæder os kun, siger Anders Hedegaard.

Opsigelsen kommer kun kort tid efter, at GN Resound, som Anders Boyer også er finansdirektør for, har været igennem en svindelsag i sit amerikanske datterselskab Beltone. En sag, der endte med at koste en nedskrivning på 150 mio. kr.

Men der er absolut ingen sammenhæng mellem den sag og Anders Boyers opsigelse, fastslår Anders Hedegaard.

- Det er klart, at det har ærgret Anders med Beltone-sagen, og det har bestemt også ærgret os andre, men vi fik afklaret, at det var én person, der snød på vægten. Sagen har intet med Anders at gøre, og der er ikke nogen spændinger af nogen art, siger GN Resound-topchefen.

/ritzau/FINANS

 

Mikkel Brix Kvols +45 33 30 03 35 Ritzau Finans, E-mail: finans[AT]ritzau.dk , www.ritzaufinans.dk