GN Resound åbner ny fabriksenhed i Præstø

GN Store Nords høreapparatselskab, GN Resound, åbner officielt tirsdag sine nye udvidede produktionsfaciliteter i Præstø på Sydsjælland.

Foto: Keld Navntoft. GN Store Nord.
Læs mere
Fold sammen

Med besøg af blandt andre statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) er der dermed åbnet op for yderligere 1000 kvadratmeters produktionslokaler til produktion af teknologiske komponenter til høreapparater.

Blandt andet bliver der lavet forstærker-komponenter til hele GN Resounds palette af produkter.

Dermed er det også i Præstø, at nogle af komponenterne til de meget omtalte Made for iPhone-høreapparater, Resound Linx og Resound Linx2, der repræsenterer fjerde og femte generation af GN Resounds produkter på den trådløse 2,4 GHz-platform.

Netop nu arbejdes der på femte generation af produkter på 2,4 GHz-platform, og de nye produktionsfaciliteter i Præstø skal også bruges til at producere komponenter til den. Allerede nu testes der faktisk komponenter til de nye produkter.

Hos GN Resound har man anvendt 2,4 GHz-forbindelse i sine produkter siden 2010, hvor Resound Alera blev lanceret, og siden er tre yderligere generationer kommet til i form af Resound Verso og Made for iPhone-apparaterne Resound Linx og Resound Linx2.