GN Hearing lancerer topprodukt til svært hørehæmmede

GN Groups høreapparatselskab, GN Hearing, er nu også klar med en udgave af selskabets trådløse topprodukt, Resound Linx 3D, til svært hørehæmmede i den såkaldte super power-kategori.

Arkivfoto. GN Groups høreapparatselskab, GN Hearing, er nu også klar med en udgave af selskabets trådløse topprodukt, Resound Linx 3D, til svært hørehæmmede i den såkaldte super power-kategori.  Fold sammen
Læs mere
Foto: HEINZ-PETER BADER
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det nye produkt kommer til at bære navnet Resound Enzo 3D og Beltone Boost Max (under det amerikanske datterselskab Beltone, red.), og produktet bliver i første omgang lanceret på det amerikanske marked, oplyser det danske selskab.

Derefter vil super power-produktet blive udrullet gradvist på alle andre primære markeder.

Resound Enzo 3D får alle de samme fordele inden for forbedret lydkvalitet og trådløse forbindelser, som Resound Linx 3D kommer med, og tilbuddet om at få tilpasset høreapparatet af en audiolog via internettet - uden at skulle forbi høreklinikken - er også en del af pakken.

Det foregår ved, at brugeren anmoder om en ændring via en app, og derefter har audiologen mulighed for at programmere ændringen, som efterfølgende kan downloades direkte til høreapparatet.

Hos GN Hearing er vi stolte over at kunne bringe fordelene ved Resound Linx 3D til de, der har et alvorligt til svært høretab, med Resound Enzo 3D, der giver en ny høreoplevelse, siger Anders Hedegaard, der er administrerende direktør hos GN Hearing.

»Resound Enzo 3D er det mest kraftfulde høreapparat på markedet med en uovertruffen lydkvalitet, der giver mere klarhed og bedre taleforståelse i et støjfyldt miljø,« fortsætter han.