Global satsning giver William Demant fremgang

Høreapparatsproducenten William Demant viser fint regnskab for første kvartal, efter virksomheden er lykkedes med store nye produktlanceringer i USA.

Foto: Linda Kastrup. William Demant topchef Niels Jacobsen.
Læs mere
Fold sammen

William Demant Holding har i de første tre måneder af 2015 fin fremgang, og man og man fastholder forventningen til året om et driftsresultat(EBIT) på mellem 1,7 og 2 milliarder kroner.

William Demant Holding kan fortælle, at virksomhedens bredeste produktlancering nogensinde er kommet godt i gang. De nye produkter er blevet sendt på markedet under navnet Inium Sense, og det ser ud til at have givet William Demant vind i sejlene i første kvartal.

Det er blandt andet lanceringen af den nye produktserie Oticon Alta2, der er en del af William Demants premiumsegment, som sælger godt på især det amerikanske marked, hvor vækstraterne lå på over 10 procent samlet.

William Demant har det seneste år vist imponerende vækst på forretningen for benforankrede høreløsninger og cochlear-implantater, Oticon Medical, men den del af forretningen står stadig for en lille del af omsætningen i William Demant.

Selskabet planlægger stadig aktietilbagekøbsprogram på i omegnen af 2,5-3 milliarder kroner.