Glaxo leverede præcis som forventet

Det britiske medicinalselskab Glaxosmithkline ramte plet i forhold til markedets forventninger i andet kvartal og fastholder prognosen til resten af året.

Selskabet fastholder forventningerne, og venter fortsat en omsætningsvækst på 1 pct. og en vækst i indtjeningen pr. aktie på 3-4 pct. Fold sammen
Læs mere
Foto: PETER PARKS

Omsætningen landede på 6,6 mia. dollar, hvilket var præcis hvad analytikerne havde forventet ifølge Bloomberg News. Det samme kan siges om det justerede resultat pr. aktie, der landede på 26,3 pence.

Selskabet fastholder forventningerne, og venter fortsat en omsætningsvækst på 1 pct. og en vækst i indtjeningen pr. aktie på 3-4 pct.

- Vi er fortsat fokuseret på at håndtere vores omkostningsstruktur for at allokere vores ressourcer så effektivt som muligt og investere i vores pipeline. Vores finansielle effektivitetstiltag bidrager fortsat til at støtte vores vækst i resultat pr. aktie, siger administrerende direktør Sir Andrew Witty i regnskabet.

GSK betalter royalties til Genmab for salget af leukæmimidlet Arzerra. Betalingen til det danske selskab løb i andet kvartal op i 31 mio. kr., en stigning på 15 pct. i forhold til andet kvartal af 2012.