Glæde i Producentforeningen over sigtelse

I Producentforeningen er man glade for, at der nu er rejst sigtelse mod den tidligere partner i Johan Schlüter Advokatfirma, Susanne Fryland.

Hos Producentforeningen er man glade for, at Bagmandspolitiet nu har rejse sigtelse mod den tidligere partner i Johan Schlüter Advokatfirma, Susanne Fryland. Fold sammen
Læs mere
Foto: Asger Ladefoged
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Politianmeldelse i juni. Sigelse i august. Bagmandspolitiet har arbejdet hurtigt i sagen om den påståede millionsvindel med rettighedsmidler, og i dag valgte man så at sigte tidligere partner i Johan Schlüter Advokatfirma, Susanne Fryland.

Det vækker glæde hos Producentforeningen, der mener, at man at blevet svindlet for 100 mio. kroner af Johan Schlüter Advokatfirma gennem advokatkontorets administration af rettighedsmidler.

»Jeg er glad for, at Bagmandspolitiet har arbejdet relativt hurtigt og har startet sagen. Jeg kan forstå, at det er en start, og at der kommer mere efterforskning. Jeg vil supplere med at sige, at det imødekommer det behov, som vi har i Producentforeningen for at få afklaret, hvad der egentlig er sket her,« siger direktør i Producentforeningen, Klaus Hansen, til Berlingske Business.

Efter den påståede svindel kom frem, blev Susanne Fryland bortvist fra advokatfirmaet og desuden politianmeldt af de to øvrige ejere, Johan Schlüter og Lars Halgreen. Producentforeningen politianmeldte ligeledes et strafferetsligt forhold, men uden at anmelde nogen personligt.

Berlingske forsøger at få en kommentar fra Susanne Fryland, Johan Schlüter og Lars Halgreen.