GF Forsikring henter ny topchef hos Tryg

46-årige Jesper Mortensen bliver ny administrerende direktør i GF Forsikring, hvor han sætter sig i stolen 1. august.

Trygs HR-direktør, Jesper Mortensen, vil fremover indtage posten som adm. direktør i det kundeejede GF Forsikring. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den nye topchef i GF Forsikring kommer fra en stilling som HR-direktør i Tryg.

Det oplyser GF Forsikring i en pressemeddelelse.

- Med Jesper Mortensens kompetencer og faglige kvalifikationer vil han sammen med bestyrelse, direktør Bjarne Toftlund, medarbejdere og samarbejdspartnere kunne gøre en forskel både for kunder og selskab, som bekræfter og styrker GF Forsikring som det kundeejede og gode selskab for hele familien Danmark, siger formand for bestyrelsen i GF Forsikring, Gunnar Hansen, i en pressemeddelelse.

GF Forsikring har skullet finde ny administrerende direktør, efter at forsikringsselskabet tilbage i december sagde farvel til den daværende topchef Martin Nielsen efter en sag omkring håndboldklubben KIF Kolding, hvor et encifret millionbeløb blev overført til den sydjyske klub.

Bestyrelsen i forsikringsselskabet mente ikke, at GF Forsikring havde fået noget retur for pengene, og det konkluderede en ekstern advokatundersøgelse også efterfølgende, hvilket førte til en opsigelse af topchefen.