Genoprettet møbelkoncern venter købstilbud

Den børsnoterede møbelkoncern Boconcept, der har gennemgået en større turnaround, er pludselig blevet interessant for en potentiel opkøber. Ledelsen forventer således et købstilbud på foretagendet.

BoConcept-modeller Fold sammen
Læs mere

Der er tilsyneladende konkret købsinteresse for møbelkæden BoConcept. Ledelsen har i hvert fald torsdag valgt at fremrykke sit årsregnskab for 2015/16, fordi ledelsen har en forventning om, at der vil blive fremsat et offentligt købstilbud på virksomheden.

Det skriver selskabet i en meddelelse til fondsbørsen.

Det fremrykkede årsregnskab viser, at BoConcept har øget salget med cirka 100 mio. kr. til 1.235 mio. Driftsoverskuddet før særlige poster er vokset til 120 mio. fra 15 mio. kr.

»Resultatet for helåret 2015/16 er meget tilfredsstillende og udtryk for resultatet af vores turnaround plan. Årets resultat er primært opnået som konsekvens af tilpasning af butiksnettet, bedre performance i vores videreførte butikker, større effektivitet i hele værdikæden samt et positivt bidrag fra valutakurser,« skriver adm. direktør Torben Paulin i regnskabsmeddelelsen.

Om fremtiden oplyser han, at CoConcpet i regnskabsåret 2016/17 ventes at øge salget med 3-5 pct. og at overskudgraden vil lande på niveauet 10 pct., hvor det i 2015/16 endte på 9,7 pct.