Genmab-partner skruer op for 2017-udsigterne

Genmab amerikanske partnerkoncern, Johnson & Johnson, kom så pænt igennem tredje kvartal, at gigantkoncernen øger sine forventninger til hele 2017. Det fortæller selskabet i en kvartalsopdatering tirsdag.

Genmab amerikanske partnerkoncern, Johnson & Johnson, kom så pænt igennem tredje kvartal, at gigantkoncernen øger sine forventninger til hele 2017. Det fortæller selskabet i en kvartalsopdatering tirsdag. Fold sammen
Læs mere
Foto: Genmab-PR Lars Møller

Selskabet, der er kendt for medicinal- og forbrugerprodukter, omsatte for 19,7 mia. dollar i kvartalet. Det var en stigning på 9,5 pct. i salget, og valutaudsving hjalp også med knap 1 pct.points fremgang.

Indtjeningen steg til 1,90 dollar per aktie på justeret basis, hvilket var 13,1 pct. højere end i tredje kvartal af 2017.

Analytikerne havde ifølge Bloomberg på forhånd forudset en omsætning på 19,3 mia. dollar og 1,80 dollar per aktie i indtjening, så de blev positivt overrasket.

Også med hensyn til helårsprognosen havde Johnson & Johnson gode nyheder med, da den er øget til en indtjening på mellem 7,25 og 7,30 dollar per aktie. Den tidligere prognose hed 7,12 til 7,22 dollar, og analytikerne ventede i snit 7,18 dollar.

De gode resultater får investorerne til at handle aktien 2,1 pct. højere i det amerikanske formarked.