Genmab kan gentage kursfordobling

Biotekselskabet Genmab har fordoblet sin aktiekurs sidste år, og det kan også ske i år, vurderer Aktieugebrevet.

Foto: NF

- Genmab har haft et forrygende år og er steget med 107 pct. i 2012. Vi venter, at det positive momentum vil fortsætte i 2013, båret af nye forskningsaftaler samt positive kliniske data, skriver Aktieugebrevet, der sætter kursmålet på et års sigt til 151 kr. mod en børskurs fredag på 78,95.

Ugebrevet konstaterer, at Genmab er inde i en rivende udvikling med nye egenudviklede teknologiplatforme, der hele tiden åbner nye forretningsmuligheder.

Ugebrevet venter indgåelse af en stribe nye aftaler i 2013 på dels DuoBody-platformen, dels på HexaBody-platformen, som ugebrevet vurderer tegner særdeles lovende.

- I midten af 2013 venter vi endvidere, at Genmab vil starte klinisk fase 1 studier med antistofkonjugatet Humax-TF-ADC i en række forskellige solide kræftformer. Herudover ventes medio 2013 også vigtige fase 3 data fra et forsøg i 1st line leukæmi, hvor kemoterapien chlorambucil gives med eller uden Arzerra, skriver ugebrevet, der venter et positivt udfald af dette studie.

Et positivt udfald af studiet vil åbne for en udvidelse af Arzerras salgslabel i 2014 og dermed stærkt øget salg, mener ugebrevet.