Genmab i kursfald trods positive resultater fra studie

Et middel til behandling af kræft i plasmacellerne i blodet viser positive resultater i test for Genmab, men det kunne ikke ses på aktiekursen.

Et middel til behandling af kræft i plasmacellerne i blodet viser positive resultater i test for Genmab, men det kunne ikke ses på aktiekursen. Fold sammen
Læs mere
Foto: NF

Genmab har opnået positive resultater i et fase 2-studie med midlet Daratumumab til behandling af kræft i plasmacellerne i blodet, dobbelt-refraktær myelomatose.

Det oplyser Genmab i en meddelelse til fondsbørsen tirsdag eftermiddag.

Selskabets såkaldte ADR'er blev dog sendt voldsomt ned i USA og lukkede med et kursfald på 8,4 pct. i 30,50 dollar (197,6 kr.). Den var dog helt nede i 22 dollar i handelen tirsdag i USA. Kursen i USA svarer til en aktiekurs på 395,2 kr., da der skal to ADR til en aktie. Genmab lukkede i København i 425 kr. efter et fald på 2,6 pct.

Studiet viser, at der var en responsrate på 29,2 procent, skriver Genmab.

- Vi er yderst tilfredse med de positive resultater i dette studie med Daratumumab som monoterapi af dobbelt-refraktær myelomatose, siger Jan van de Winkel, der er administrerende direktør for Genmab, i en meddelelse.

- Vi glæder os til at præsentere yderligere data fra studiet på en kommende vigtig medicinsk konference i år, lyder det fra topchefen.

Genmab skriver desuden, at data fra studiet, der er gennemført at Genmabs partner Janssen, vil blive drøftet med sundhedsmyndighederne i USA.