Genmab har positive fase 3-resultater med Arzerra

Genmab har nået målet i et fase 3-studie med kræftmidlet Arzerra til behandling af patienter med tilbagevendende kronisk lymfatisk leukæmi.

Foto: Erik Refner.
Læs mere
Fold sammen

De foreløbige resultater med Arzerra givet sammen med kemoterapiformerne Fludarabin og Cyclofosfamid til behandling af kronisk lymfatisk leukæmi, efter at tidligere behandling ikke længere havde effekt, viste en forbedret progressionsfri overlevelse - det vil sige en forlænget periode, uden at sygdommen forværres.

Det fremgår af en meddelelse.

- Vi er godt tilfredse med de positive top-line resultater i dette pivotalstudie med Ofatumumab i kombination med Fludarabin og Cyclofosfamid til behandling af recidiverende CLL. Resultaterne er godt nyt for patienter med CLL, som er en sygdom, hvor tilbagefald er uundgåelige, siger administrerende direktør i Genmab, Jan van de Winkel, ifølge meddelelsen.

Data er opnået i studiet Complement 2, og der vil blive offentliggjort mere detaljerede data på en kommende medicinsk konference.

Arzerra er ikke godkendt til denne gruppe af patienter med kronisk lymfatisk leukæmi, og Genmabs partner Novartis vil nu drøfte data med myndighederne for at evaluere muligheden for fremtidige registreringsansøgninger.