Genmab-data publiceret i prestigefyldt tidsskrift

Biotekselskabet Genmab oplyser torsdag morgen, at New England Journal of Medicine har publiceret data fra det såkaldte Castor-studie, som er et fase III-studie med selskabets middel Daratumumab til behandling af recidiverende eller refraktær myelomatose.

Genmabs topchef Jan van de Winkel Fold sammen
Læs mere
Foto: Erik Refner
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Data fra studiet er tidligere blevet præsenteret på 2016-årsmødet i American Society of Clinical Oncology (ASCO) og på den 21. kongres i European Hematology Association (EHA).

Daratumumab fik på baggrund af disse data tildelt status som Breakthrough Therapy fra de amerikanske sundhedsmyndigheder (FDA) i juli 2016.

»Vi er glade for, at de positive data fra fase III-studiet Castor med Daratumumab, som blev præsenteret tidligere i år på konferencerne i ASCO og EHA, nu er blevet publiceret i det prestigefyldte tidsskrift New England Journal of Medicine,« udtaler Jan van de Winkel, ph.d., Chief Executive Officer hos Genmab.

»Dataene fra dette studie udgjorde en del af de data, der lå til grund for denne måneds supplerende registreringsansøgning, der blev indsendt til FDA samt indsendelsen af ændringen til markedsføringstilladelsen til det Europæiske Lægemiddelagentur,« tilføjer han.