GE sælger sin vandforretning for 3,4 mia. dollar

Det amerikanske konglomerat General Electric (GE) har solgt sin vandforretning GE Water til det franske selskab Suez og det canadiske pensionsselskab Caisse de dépôt et placement du Québec. Prisen er opgjort til omkring 3,4 mia. dollar. Det skriver Wall Street Journal.

Arkivfoto: GE Water producerer udstyr, kemikalier og yder service i håndtering af vand og spildevand, og med aktivitet i 130 lande og med over 7500 ansatte er det ikke et helt ubetydeligt forretningsben, som GE sælger fra. Fold sammen
Læs mere
Foto: MIKE BLAKE

GE Water producerer udstyr, kemikalier og yder service i håndtering af vand og spildevand, og med aktivitet i 130 lande og med over 7500 ansatte er det ikke et helt ubetydeligt forretningsben, som GE sælger fra.

Suez og pensionsselskabet, der henholdsvis kommer til at eje 70 pct. og 30 pct., udtaler, at interessen for vandforretningen kommer i en tid med langsigtede bekymringer omkring vandmangel, effekten af klimaforandringer på vandets cyklus og stigende bekymring omkring industrielt spildevands aftryk på miljøet.