Gamle vinylplader bliver til iPhone-hylstre

Apple-telefon kan nu pakkes ind i særpræget musikomslag.

Er man ikke lige til de sædvanlige, kedelige omslag, når telefonen skal beskyttes, kan man nu vælge at pakke den ind i gamle vinylplader. Foto: The Third Man Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Ægte, gamle vinylplader er i høj kurs hos lydentusiaster, og de vil sikkert blive bestyrtede, når de opdager, at mange af pladerne nu bliver brugt til at producere omslag til Apples iPhone 4S af.

Griffin Technology og Third Man Records har i fællesskab udviklet de nye omslag, der er produceret af ægte, syv tommer store vinylplader. Omslagene skal beskytte telefonen og forsøger i designet at skille sig ud fra mængden.

Huller til det hele

Der er naturligvis skåret huller i The Third Man 45 iPhone Case, så man både kan se skærmen og sætte strøm- og hovedtelefonstik i, ligesom stikket til sammenkobling med en egentlig holder også er frit.

Det særprægede hylster fåes i gul, sort og hvid og koster 29,99 dollars. Man kan desuden for andre 19,99 dollars købe en pakke med tre udskiftelige vinylsider. Den ene er med The White Stripes' single »Candy Cane Children« (i hvidt), den anden The Raconteurs' single »Steady, As She Goes« (i sort) og endelig The Dead Weathers single »Treat Me Like Your Mother« (i gult).