Gaest.com dækker et hul i møde-markedet

Stiftere: Anders Boelskifte Mogensen, Jonas Grau, Christian Schwartz Lausten og Chris Kjær Sørensen

Anders Boelskifte Mogensen er CEO i og medstifter af mødebookingplatformen Gaest.com. Her møder han serieiværksætter Morten Strunge i første rundt af Berlingske Business Boost-konkurrencen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Asger Ladefoged

Mandag i Amsterdam, søndag afgang til Maimi. Anders Boelskifte Mogensen (39 år) er en mand med fart på. Han er medstifter af et hotel i Abuja i Nigeria og af konsulentvirksomheden Seismonaut, og han er for nylig også trådt ind bestyrelsen for Kurhotel Skodsborg.

 

 

For to år siden kastede han sig over online mødebooking og har sammen med tre andre stiftet virksomheden Gaest.com.

Gaest.com er en platform til mødeindustrien, som gør det hurtigt for forretningsfolk, konsulenter og projektledere at finde, booke og udleder steder til møder, workshops og konferencer.

Teamet bag Gaest består af fire familiefædre i 30’erne. Virksomheden har hjemme i Aarhus, men Anders Boelskifte Mogensen bruger en stor del af sin tid på at rejse rundt i verden for at promovere virksomheden, der i dag har omkring 15 ansatte, forventer en omsætning på 1,5 til to mio. kr. i år og har tiltrukket samlede investeringer på 13 mio. kr.

Dommerne lod sig hurtigt overbevise om, at Gaest.com dækker et hul i markedet. Flere af dommerne mindedes hvordan de har været henvist til larmende og overfyldte caféer eller hotelbarer, når de skulle holde møde med forretningsforbindelser i nye byer.

www.gaest.com