G4S venter yderligere bedring efter lavvækst

Det britiske vagt- og serviceselskab G4S leverede en mindre fremgang på toplinjen i første halvår, hvor selskabet opnåede en rapporteret omsætning på 3409 mio. pund mod 3376 mio. pund i samme periode sidste år.

Det britiske vagt- og serviceselskab G4S leverede en mindre fremgang på toplinjen i første halvår, hvor selskabet opnåede en rapporteret omsætning på 3409 mio. pund mod 3376 mio. pund i samme periode sidste år. Fold sammen
Læs mere
Foto: PONTUS LUNDAHL
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den organiske vækst oplyses til 2,8 pct. i første halvår, mens den løb op i 4,2 pct. opgjort eksklusive tre store kontrakter, der udløb i første kvartal.

Stigningen i omsætningen svarer til en fremgang på 1 pct. i de rapporterede tal.

Driftsresultatet (EBITA) steg til 185 mio. pund i første halvår fra 181 mio. pund i den tilsvarende periode sidste år. Det svarer til en fremgang på 2,2 pct.

For andet halvår ventes præstationerne at blive bedre, lyder udmeldingen fra selskabet selv.

- Mobiliseringen af nye kontrakter og fortsættende produktivitetsprogrammer gav øget momentum gennem første halvår. Det ventes at give yderligere forbedringer i gruppens præstationer i andet halvår, siger Ashley Almanza, der er administrerende direktør hos G4S, i regnskabet.