Fyringer hos RTX

RTX Telecom har fyret 14 medarbejdere på grund af langstrakte projekter.

14 medarbejdere på RTX Telecom i Nørresundby blev sagt op tirsdag. Det skriver Nordjyskes netudgave.

Virksomheden, der udvikler trådløs kommunikationsteknologi, mærker også konsekvensen af den globale nedtur.

"Nogle af de projekter, vi skulle levere til, trækker ud, og derfor er vi nødt til at tilpasse medarbejderstaben til opgaverne," siger adm. direktør, Tage Rasmussen, til avisen.

Der er - eller var - 170 ansatte på RTX Telecom. De fyrede tæller både ingeniører, teknikere, administrativt personale og servicemedarbejdere.

"De fleste har rimelig lang opsigelse. Vi kan håbe på at finde nye opgaver til dem, inden de rejser," siger Tage Rasmussen.

RTX Telecom har generalforsamling onsdag. Her foreslår bestyrelsen nyvalg af fire personer. Mogens Elsberg, civilingeniør og adm. direktør i Pension; Jesper Mailind, professionelt bestyrelsesmedlem, tidl. koncerndirektør i GN Store Nord; Peter Thostrup, adm. direktør i Nordic Bioscience; og Karsten Vandrup, adm. direktør i LitePoint Europe og tidl. forskningschef hos Nokia.

Besværligt samarbejde i ledelsen fik tidligere på måneden tre medlemmer af bestyrelsen i selskabet til at fratræde med øjeblikkelig virkning.

Det var formanden Poul Lind, næstformanden Per Møller og det menige medlem Christian Jørgensen. De fik af den øvrige bestyrelse, herunder to af de stiftende aktionærer, underkendt deres løfte til administrerende direktør Tage Rasmussen om en bonus på 2,5 mio. kr., skriver Nordjyske.

RB-Børsen