Fyret direktør sælger ud af Capinordic-aktier

Lasse Lindblad ejer ikke længere mere end 5 pct. af aktierne i Capinordic. (Opdateret 12.07)

Foto: Nikolai Linares
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Efter at have været storaktionær og adm. direktør i finanskoncernen Capinordic siden slutningen af 2004 har koncernens nyligt fratrådte topchef Lasse Lindblad valgt at sælge ud af sin beholdning af aktier i det kriseramte børsnoterede selskab.

Capinordic meddeler i dag, at Lasse Lindblads holdingselskab, DKA Consult ikke længere ejer over fem procent af aktierne i Capinordic.

Lasse Lindblad har solgt sine aktier på et tidspunkt, hvor kursen ligger på et absolut lavpunkt på bare 1,70. I Capinordics storhedstid var aktien oppe over kurs 40, og koncernen var omkring fem milliarder kr. værd på fondsbørsen.

Lasse Lindblad var den sidste fra den gamle milliardærklub, som var storaktionær i Capinordic. Erik Damgaard solgte sine aktier i 2008, mens konkursboerne efter Peter Forchhammer og Steen Vela solgte deres Capinordic-aktier i efteråret, hvor også Ole Vagner skilte sig af med sin aktiepost i selskabet.

De nye store aktionærer er den århusianske byggekonge, Mogens de Linde og Farum-vognmanden Michael Henriksen. Belgiske Verlinvest er den eneste af de gamle storaktionærer, som holder fast i aktien.


(RB-Børsen)