Fynsk milliardær styrker sin bestyrelse

Ejeren af United Shipping & Trading Company, USTC, milliardæren Torben Østergaard-Nielsen, styrker nu sin bestyrelse med to profiler inden for den finansielle verden og energisektoren.

United Shipping & Trading Company handler med olie og gas og har hovedsæde i Middelfart. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En af Danmarks største virksomheder, A/S United Shipping & Trading Co Ltd., USTC, der ejes af den fynske milliardær, Torben Østergaard-Nielsen, styrker bestyrelsen med yderligere med nye medlemmer, der også indtræder i koncernens datterselskaber. 

De nye ansigter i USTC plus i datterselskaberne Bunker Holding og Uni-Tankers er 42-årige Peter Korsholm og 46-årige Morten Hultberg Buchgreitz. Peter Korsholm er konsulent for det børsnoterede svenske selskab Aarhuskarlshamn AB og tidligere CFO i selskabet samt tidligere partner og direktør i den nordiske kapitalfond EQT Partners. Morten Hultberg Buchgreitz koncerndirektør for Customers & Markets samt Group IT i DONG Energy.

”Jeg er utroligt glad for at få så stærke profiler. Vi har i en periode arbejdet på at styrke bestyrelsen med solide finansielle kompetencer, og at vi nu får tung erfaring med fra kapitalfondsmarkedet og energisektoren og dermed et godt kendskab til vores branche og forretning, kan jeg kun glæde mig over”, siger ejer af USTC-koncernen, direktør Torben Østergaard-Nielsen.

USTC har hovedsæde i Middelfart og er en af de store aktører inden for oliebunkering, shipping og rederivirksomhed. Gruppen, der i det seneste regnskabsår havde en omsætning på 61,8 milliarder. kr., ønsker fortsat vækst og at udbygge og styrke sine selskabers position på markederne rundt om i verden.