Fynbo er nu blandt de største leverandører af erhvervstøj

Leverandør af tøj til erhvervslivet oplever vækst under krisen med nybyggeri og ny afdeling i Jylland.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den fynske leverandør af tøj til erhvervslivet, Orloff Firmatøj, udvider med afdeling i Kolding og bliver en af Danmarks største leverandører af tøj til erhvervslivet, fortæller firmaet i en udsendt pressemeddelelse. Orloff Firmatøj A/S, der har hovedafdeling i Odense, vil fra afdelingen i Kolding betjene erhvervskunder i Trekantsområdet og i hele Syd- og Sønderjylland. Afdelingen åbner 1. juni med foreløbig fem medarbejdere. Kundekontakten vil blive varetaget af Mogens Uhre, der hidtil har været ansat i Odense afdelingen, og Jan Barkler og Kasper Meyer, der begge kommer fra stillinger ved Stark Kolding. Sidstnævnte bliver afdelingschef i den nye afdeling.

For kun halvandet år siden flyttede Orloff sin hovedafdeling til eget nybygget domicil i Odense NV. Hidtil havde man klaret sig med noget mindre faciliteter, men en stor tilgang af landsdækkende kunder, blandt andet flere kædebutikker, nødvendiggjorde en udvidelse af firmaets lagerfaciliteter, showroom og administration til de nuværende 2200 kvadratmeter.  Nu udvider firmaet igen og rykker vestpå med afdelingen i Jylland, hvor man i forvejen siden 2001 har haft Århus afdeling i Viby J. Administrerende direktør Torben Orloff Lauridsen ser udvidelsen i Trekantsområdet som en god mulighed for at skabe yderligere vækst for firmaet, i et interessant erhvervsområde.
- Vi går lidt mod strømmen i en tid, hvor mange er nødt til at skære ned på aktiviteterne. Men vi tror på, at vi med den nye afdeling vil kunne udvide kundeunderlaget betydeligt i hele regionen, og dermed servicere eksisterende og nye kunder endnu bedre, fortæller han i den udsendte meddelelse.
Orloff Firmatøj A/S sælger arbejdstøj, arbejdssko, personlige værnemidler og profiltøj til erhvervskunder, for eksempel forretningskæder som Bauhaus, Super Best og Telekæden og tæller blandt andre større kunder Grundfos, Danske Fragtmænd og Aarsleff. Orloff beskæftiger i alt 32 medarbejdere i de tre afdelinger.