Fuld fart på Honda i Danmark

Biler. Honda sætter nu priserne ned på modellerne CR-V og FR-V.

Der er fuld fart på salget af Honda-biler til danskerne, og den danske importør i Kolding forventer, at 2007 bliver det bedste år nogensinde for Honda i Danmark. For at sætte yderligere turbo på væksten sætter Honda nu priserne markant ned på modellerne CR-V og FR-V.

Honda har drøn på bilsalget i Danmark, og 2007 tegner til at blive det mest succesrige år nogensinde på det danske marked for den japanske bilproducent. Salget i det første halvår af 2007 ligger knap 80 procent højere end salget i første halvår i 2006, og importøren regner med at sælge 4.000 biler til danskerne i løbet af hele 2007.

- Med 3.000 solgte biler var 2006 var et rekordår for os. Efter et travlt forår er det vores klare overbevisning, at vi inden årsskiftet runder de 4.000 solgte biler og dermed endnu et rekordår, fortæller adm. direktør Mikael Larsen fra Honda Motor Europe - Denmark.

Det er især et stigende salg af Honda FR-V med tre individuelle forsæder og Honda CR-V, der har været årsagen til væksten i foråret.

For at sætte yderligere gang i væksten og for at følge konkurrenterne på markedet har den danske bilimportør netop nedsat priserne på gulpladebiler. Det sker efter den nylige afgiftsstigning på det danske marked.

Der vil dermed være op til 26.000 kroner ekskl. moms at spare på de populære modeller Honda CR-V og FR-V, når kunderne køber dem på gule plader. høy