Frontmanden i jysk bøfeventyr stopper pludseligt

Topchefen for buffetkæden Restaurant Flammen forlader med øjeblikkelig virkning sin stilling. Hans afløser er endnu ikke fundet.

Flammen har restauranter i hele landet, der altid har 15 slags kød på grillen. Fotoet her er ikke fra kæden. Fold sammen
Læs mere

Kænguru, krokodille og okse. Restaurant Flammen er kendt for sit store udvalg af forskelligt kød, men Elias Tychsen, der har været topchef siden 2013, skal ikke længere være del af eventyret. Han forlader med øjeblikkelig virkning sin stilling.

I en pressemeddelelse oplyser kæden, at Elias Tychsen sammen med bestyrelsen er blevet enige om, at det er tid til at finde en anden, der kan varetage posten. Det sker som følge af planerne om at udvide kæden.

»Som et led i virksomhedens ekspansion har vi nu nået en størrelse, hvor vi søger en profil til direktørposten, som kan indfri den vækstplan og den fortsatte rejse, som vi har planer om for Flammen i både Danmark og udenfor landets grænser,« siger Ketty Rosenfeldt Sunddal fra ejerfamilien bag restaurantkæden i pressemeddelelsen.

Kæden består i dag af 15 restauranter, hvoraf den ene åbnede i Hamborg tidligere i år.

Elias Tychsen har været en del af kæden fra start og vil fortsat være tilknyttet nogle projekter i virksomheden, mens han finder ud af, hvad fremtiden skal bringe.

»Det er en fantastisk rejse, vi har været på sammen, og jeg er rigtig stolt af den virksomhed, som jeg nu kan være med til at give videre,« siger Elias Tychsen.

Ketty og Flemming Rosenfeldt Sunddal stiftede i 2009 Restaurant Flammen sammen med børnene Kristina og Martin. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR-foto.

Kendt ansigt overtager midlertidigt

Der er endnu ikke fundet en permanent afløser til Elias Tychsen, men rekrutteringsprocessen er allerede i gang. Indtil den rette kandidat findes, vil Flammens HR-chef, Christian Damgaard Lund, overtage posten.

»Christian Damgaard Lund har været en del af Flammens ledelse i flere år. Han har et stærkt personalefokus og kender både virksomheden og branchen til fingerspidserne. Han har således et stærkt afsæt for at drive virksomheden, indtil vi kan sætte navn på en ny direktør,« siger Ketty Rosenfeldt Sunddal.

HR-chefen, der er 29 år gammel, startede som tjener og udskærer i kæden i 2009 og har siden arbejdet sig op til at blive en del af ledelsen. I januar 2018 blev han desuden medejer.

»Jeg har på egen hånd oplevet og været en del af den flotte udvikling, som Flammen har været igennem, og jeg er stolt af, at jeg har hele ejerkredsens opbakning, indtil en ny direktør er fundet,« siger Christian Damgaard Lund.