Fritz Schur sælger ikonisk hotel i midten af København

Et berømt hotel på en af Københavns ældste hoteladresser skifter nu hænder.

Erhvervsmanden Fritz Schur sælger Hotel Kong Frederik til Cofoco-koncernen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nu sker der ændringer i ejerkredsen på en af Københavns fineste og ældste hoteladresser.

Erhvervsmanden Fritz Schur sælger nemlig nu det seværdige Hotel Kong Frederik, som han har haft stået bag siden 2014.

Det skriver EjendomsWatch.

Den nye ejer er den københavnske Cofoco-koncern, der i 2020 åbnede sit første hotel på Vesterbro. Derudover driver koncernen også 15 restauranter.

»Vi er glade for, at vi med denne handel har fået muligheden for at overtage Hotel Kong Frederik. Det er en adresse, som vi kender særdeles godt, da vi i perioden 2010 frem til 2019 drev restaurant på hotellet. Hotellet rummer et stort potentiale, som vi glæder os til at udfolde i forbindelse med en større renovering, som er planlagt til opstart i løbet 2023,« udtaler Christian Lytje, administrerende direktør i Cofoco, i en særskilt meddelelse.

Prisen er ukendt, men ifølge EjendomsWatch’ oplysninger er der tale om et trecifret millionbeløb. I 2014 var købsprisen ifølge tingbogen på 89 millioner kroner, skriver mediet.

Fritz Schurs selskab overtog driften af hotellet fra konkursramte First Hotels, som måtte bukke under grundet coronakrisen i 2020.

Det har dog, indtil videre, ikke været nogen særlig godt forretning at overtage det ikoniske hotel, som ligger på Vester Voldgade i midten af København, skriver EjendomsWatch.