Frank Jensen ind i TV2s bestyrelse

Tidligere justitsminister for Socialdemokraterne, Frank Jensen, træder ind i TV 2s bestyrelse. Det meddelte Kulturminister Brian Mikkelsen (K), da han for kort tid siden offentliggjorde den nye bestyrelse for TV 2.

Som Business.dk tidligere har kunnet berette, forlader både formand Niels Boserup og næstformand Lars Nørby Johansen bestyrelsen. De bliver afløst af henholdsvis Tivoli-direktør Lars Liebst og vicedirektør i Dansk Industri, Tine Roed.

Også Jess Myrthu og Gina Øbakke forlader bestyrelsen, der bliver reduceret til i alt 6 politisk udpegede medlemmer. Bestyrelsesformand for Parken Sport & Enertainment, Flemming Østergaard, fortsætter i bestyrelsen og tre medarbejdervalgte.

I en pressemeddelelse fra Kulturministeriet udtaler Brian Mikkelsen :

”Jeg har foretaget en omdannelse af bestyrelsen, hvor der lægges vægt på både at skabe fornyelse og sikre kontinuitet. Med valget af en ny og mindre bestyrelse får TV 2 en bestyrelse, der er gearet til nye udfordringer. Jeg er overbevist om, at Lars Liebst med sin mangeårige erfaring med virksomhedsledelse og bestyrelsesarbejde er den rette person til at føre TV 2 videre i dagens medielandskab. Tine Roed vil med sin solide erhvervsjuridiske indsigt være den rette til at supplere Lars Liebst i formandskabet. Med valget af også Frank Jensen får bestyrelsen tilført en ny kompetent ressource. Jeg er taknemmelig for de fratrædende bestyrelsesmedlemmers indsats de forløbne år.”