Forsat fuld fart for Jet Time

Omsætningen stiger for danske Jet Time, der har sat sig på en flyniche i vækst. Nu udvider selskabet sin aktivitet, så det kan forsætte udviklingen.

Danske JetTime lever - og lever godt - af at lease fly ud til blandt andet charterbranchen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jeppe Bjørn Vejlø

Flypersonalet hos danske Jet Time kunne godt give charterkunderne et ekstra glas, inden ruteflyet triller hen ad landingsbanen.

Forleden leverede Kastrup-virksomheden nemlig sit seneste årsregnskab, og omsætningen stiger for selskabet, der har specialiseret sig i at leje sine charterfly ud til store flyselskaber. Nu betjener nichevirksomheden mere end én million rejsende, og det kan ses på regnskabet.

I 2012 lå omsætningen på godt 1,155 milliarder kroner, mens det i år strøg op på 1,378 milliarder kroner. Samtidig steg resultatet før skat fra 35 millioner kroner til 40 millioner kroner.

Men hos Jet Time vil man forsætte udviklingen med en langsigtet strategi, der skal omsætte den stigende omsætning til flere fly, som kan gøre det muligt at sætte sig på flere flyruter. I foråret indgik Jet Time blandt andet en aftale med SAS.

Og der er mere på vej. Jet Time har for sommeren 2014 indgået betydelige charterkontrakter på det finske marked, som betyder, at selskabet i sommeren 2014 vil have to fly baseret i Helsinki, der skal gøre det muligt at sætte sig på det finske marked.

Antallet af flyvninger for andre flyselskaber er i år steget fra cirka 1.200 til lige under 2.000.

Den øgede flyaktivitet betyder også, at Jet Time har været nødt til at ansatte knap 100 nye medarbejdere. I dag beskæftiger selskabet 411 medarbejdere, i det forgangene år var medarbejderstaben på 328.