Formand hemmeligholder Parken-tilbud

Parken Sport & Entertainments bestyrelsesformand, Hans Munk Nielsen, afkræftede fredag, at Parken har modtaget et tilbud om kapitaltilførsel til selskabet.

Hans Munk Nielsen, bestyrelsesformand i Parken. Fold sammen
Læs mere
Foto: DAVID HOEGSHOLT
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Men ifølge Morgenavisen Jyllands-Postens oplysninger blev Parkens bestyrelsesformand allerede fredag den 26. november orienteret om et tilbud fra den russiske rigmandssøn Arkady Abramovitj. Han er parat til at skyde 450 mio. kr. i Parken Sport og Entertainment.

Oplysningerne er bekræftet af kilder tæt på forløbet. Også LD-direktør Carsten Koch har bekræftet, at der er kontakt mellem Parken og Arkady Abramovitj.

»I en fondsbørsmeddelelse med overskriften "Dementi af rygter" afkræftede Parken fredag at have »modtaget nogen henvendelser om en rettet emission«. Børsmeddelelsen er underskrevet af Hans Munk Nielsen. Over for Jyllands-Posten fastholder Hans Munk Nielsen, at han ikke har modtaget en henvendelse.

Hans Munk Nielsens udmelding bliver mødt med forbløffelse af kilder tæt på forløbet, som er bekendt med, at tilbuddet er blevet fremsat.

Forbløffelsen skyldes også, at Hans Munk Nielsen sidste lørdag deltog i et møde, hvor tilbuddet om en rettet emission blev fremlagt, skriver Jyllands-Posten.