Formand for Hellerup Finans er tavs

Hellerup Finans’ afgående bestyrelsesformand, Bech-Bruun-partner Steen Puch Holm-Larsen, ønsker ikke at udtale sig om kritikken af finanskoncernen.

Hellerup Finans’ afgående bestyrelsesformand, Bech-Bruun-partner Steen Puch Holm-Larsen. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det seneste år har Bech Bruun-advokat og ejendoms- specialist Steen Puch Holm-Larsen været bestyrelses- formand for den fremadstormende finanskoncern Hellerup Finans.

Hellerup Finans kom i sidste uge under heftig kritik for overoptimistiske budgetter og for problematiske forhold i forbindelse med en række aktiesalg. Men Steen Puch Holm-Larsen ønsker ikke at svare på kritikken.

Fredag lavede Berlingske et interview med Steen Puch Holm-Larsen, der dog trak sine udtalelser tilbage efter at have konsulteret Hellerup Finans’ altdominerende hovedperson, finansmanden Torben Jensen.

Bestyrelsen i Hellerup Finans har endnu ikke konstitueret sig med en formand efter en generalforsamling den 30. november:

»Som oplyst har bestyrelsen i praksis ingen bestyrelsesformand p.t. Jeg skal ikke fremadrettet være formand for bestyrelsen, og kan derfor ikke udtale mig til medierne. Jeg henviser til selskabets administrerende direktør, Torben Jensen, som udtaler sig på vegne af selskabet,« skriver Steen Puch Holm-Larsen i en mail til Berlingske.

Han skiftede sidste år fra advokatvirksomheden Rønne & Lundgren til Bech-Bruun, hvor han rådgiver om fast ejendom. Ved den lejlighed roste managing partner Simon Evers Kalsmose-Hjelmborg fra Bech Bruun Steen Puch Holm-Larsens ekspertise og erfaring med ejendomsbranchen.

Og netop erfaring med fast ejendom har Steen Puch Holm-Larsen. Frem til finanskrisen sad han i ledelsen i en stribe nu konkursramte eller likviderede selskaber i den tidligere ejendomsmatador Hans Thygesens koncern. Det gælder f.eks. Investea Immobilien II ApS, Investea Sweden Assets ApS., Investea Mezzanin og RKB Holding ApS, som alle er konkurs. Derudover har han været direktør i en stribe tyske ejendomsselskaber, som er likvideret.

I dag er han ud over advokatvirksomheden direktør i et ejendomsselskab, ECF Copenhagen Retail Holdco, som ejes gennem Luxembourg-selskabet CS European Commercial No 1 S.á.r.l. samt flere datterselskaber herunder. Siden 2005 har Steen Puch Holm-Larsen haft 54 bestyrelsesposter i en stribe selskaber, hvoraf de fleste er ejendomsselskaber.