Føtex går sammen med Naturmælk

Føtex har indledt et samarbejde med det sønderjyske mejeri Naturmælk. Mejeriet leverer ifølge direktøren højkvalitetsprodukter med god smag. Det er alt fra laktosefri minimælk til gourmetoste.

Nu kan kunderne i Føtex’ 96 butikker få endnu flere økologiske mejeriprodukter. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nu kan kunderne i Føtex’ 95 butikker få endnu flere økologiske mejeriprodukter. Kæden, der er en del af Dansk Supermarked Group, har netop indledt et samarbejde med det sønderjyske, økologiske mejeri Naturmælk.

»Økologi er vigtig for os. Naturmælk fremstiller højkvalitetsprodukter med god smag, som derfor passer naturligt ind i det, vi gerne vil,« siger Thor Jørgensen, administrerende direktør i Føtex.

Ifølge Thor Jørgensen handler det for Føtex ikke alene om at få flere økologiske varer, men også de rigtige økologiske varer.

»Naturmælk fremstiller højkvalitets­produkter med god smag, som derfor passer naturligt ind i det, vi gerne vil,« siger Thor Jørgensen.

Naturmælk og Føtex har udviklet en række produkter sammen. Det er alt fra laktosefri minimælk til gourmetoste.

»Vi glæder os til, at samarbejdet rigtigt tager fart. Vi kan hjælpe hinanden med at følge med tidens tendenser og dermed tilbyde det, som kunderne efterspørger,« siger Leif Friis Jørgensen, der er mejerichef i Naturmælk.

Han ser det nye samarbejde med Føtex som en mulighed for at komme endnu tættere på forbrugerne. For godt en uge siden besøgte 16 af Naturmælks økologiske bønder forskellige Føtex-butikker i Danmark, hvor de uddelte smagsprøver.

»Det er en stor fordel, at vi kan komme så tæt på slutkunderne og fortælle og vise, hvad økologi er for Føtex og Naturmælk. Og så kan landmændene jo med stolthed i stemmen fortælle om de produkter, de selv har været med til at udvikle på gårdene,« siger Leif Friis Jørgensen.

Ifølge Føtex-direktøren er Naturmælk et godt eksempel på en producent, der leverer økologiske produkter, som giver god smag i munden – både hvad angår kvalitet og dyrevelfærd.