Første danske test af Apple iPhone

Efter den nu er i vores besiddelse, så skal den også testes på leder og kanter. Og allerede efter få timer er det svært ikke at falde pladask for iPhones lækre touchskærm.

Kameraet er på 2 megapixel fungerer fint. Fold sammen
Læs mere
Foto: mobil.nu
For det første kan man jo ikke andet end komplimentere Apple for en utrolig flot indpakning. Der findes ikke mange produkter, som allerede inden de er pakket ud, giver én næsten åndenød. I en hård æske med en lifesize iPhone på forsiden kommer forventningerne, hvis overhovedet muligt, endnu højere op.

Heldigvis bliver forventningerne ikke ladt i stikken lige i begyndelsen. Selve aktiveringen foregår heldigvis som en leg, og er faktisk betydeligt lettere, end man turde håbe på. Derefter er det bare i gang med at synkronisere iPhone, som vi allerede kender det fra AppleTV og iPod - det foregår alt sammen via iTunes.

Da så skærmen for første gang tændes op på telefonen, og skærmen viser de allerede karakteristiske ikoner, sker der noget inde i én. Vi var fire, der sad og arbejdede med at få aktiveret telefonen, og præcis samme udbrud kom fra os, da den åbnede op. Et forelsket suk undslap vores læber, og det kriblede nervøst i fingrene for at komme i gang.

Læs resten af testen på mobil.nu