Første bil i Citroëns luksus-serie

På efterårets store biludstilling i Frankfurt har Citroën premiere på den nye DS3, som er den første model i den nye DS-produktlinje. Den franske MINI er i Danmark til foråret.

DS-produktlinjen skal være et supplement til det eksisterende modelprogram hos Citroën og kommer til at bestå af 3  modeller, som vil blive introduceret fra 2010 og frem i klassen for de kompakte biler, mellemklasse
1 og mellemklasse 2, under navnene DS3, DS4 og DS5.

Målet er anderledes, eksklusive og meget individuelle køretøjer. En hyldest til Citroëns lange tradition for anderledes design og løsninger.

DS3 markerer sig med et raffineret design og byder på en lang række muligheder for at personliggøre bilens udseende, både ude og inde.

Hertil kommer dynamiske køreegenskaber, som giver nye køreoplevelser og kombinerer køreglæde, effektiv kørsel og formgivning på en ny måde, der gør bilen anvendelig og komfortabel i mange situationer.

Præcis som med MINI bliver der utallige muligheder for at skabe en individuel stil med den nye bil. Alt kan stort ses fås af ekstraudstyr og i forskellige farver.

Der bliver  to dieselmaskiner på 110 og 90 hk og 3 benzinmotorer.

Bilen er ganske kompakt med følgende mål: 3,95 meter lang, 1,71 bred og 1,46 meter høj.