Følg Arlachefens dag i tweets

Få indblik i en topdirektørs regnskabsdag via Arlas topchef, Peder Tuborgh, som tweeter til Business.dk

Foto: Søren Bidstrup. Peder Tuborgh direktør for ARLA tweeter hele dagen om sin hverdag som topchef. Foto: Søren Bidstrup/Scanpix 2013
Læs mere
Fold sammen

Berlingske Business har allieret sig med topchefer fra nogle af landets største virksomheder og organisationer, som har sagt ja til at give et unikt indblik i deres arbejdsliv ved at tweete til Business.dks læsere én enkelt dag. De bruger hashtagget #dkboz.

I dag kunne man følge Arla-direktør Peder Tuborgh på en dag, hvor Arla offentliggjorde et regnskab med den højeste omsætning nogensinde. Peder Tuborgh lagde dagen ud med at fortælle om sin lange tirsdag. Så var han klar til pressemøde, hvor regnskabet skulle offentliggøres.

Det viste sig at blive et regnskab med den højeste omsætning nogensinde, og Peder Tuborgh skulle gennem interview efter interview. Efter et radiointerview skulle Peder Tuborgh også lige forbi et TV-kamera.

Under pressemødet fik han lige tid til at sende en tak ud til de ikke færre end 19.000 medarbejdere, der har været med til at drive virksomheden til vækst i 2014.

Et af pressemødets spørgsmål gav direktøren anledning til at sende et lille budskab ud om Arlas kapacitet.

Blækket var knapt tørt efter journalisternes penne, og deres laptops var knapt slået sammen, før Peder Tuborgh var ude af døren og videre mod næste møde. Det skulle afholdes i Stockholm, så destinationen for Arladirektøren var i første omgang Københavns Lufthavn.

I modsætning til hvad man ellers kunne have troet om direktøren for en virksomhed, der omsætter for over 79 milliarder kroner, var der ikke ofret business-class på Peder Tuborgh.

Inden vi forlader Peder Tuborgh, som selfølgelig tweeter videre resten af dagen på twitter under hashtagget #dkboz, får Peder Tuborghs hilsen til sin tidligere konkurrent, Cees't Hart lige plads. Cees't Hart var nemlig indtil i dag direktør i verdens femstørste mejeri FrieslandCampina, og han blev i dag offentliggjort som ny direktør for Carlsberg. Men Peder Tuborgh byder altså stadig kun på Arla-mælk, når de to mødes.

Vi vil gennem det næste stykke tid følge flere topchefer, og den næste i rækken er Eva Berneke fra KMD, som tweeter på #dkboz den 23. februar. De øvrige er:

Mads Nipper, Grundfos - tweeter 6. marts, hvor Grundfos kommer med årsregnskab

Jesper Rønnow Simonsen, Skat - tweeter d. 9. marts, når vi får årsopgørelser.

Niels B. Christiansen, Danfoss - tweeter for business.dk d. 25. marts, når Danfoss kommer med regnskab

Karen Hækkerup, Landbrug & Fødevarer - tweeter for business.dk 26. marts