Fodboldkendisser har åbnet boligbutik

En række nuværende og tidligere sportsstjerner har slået sig sammen i en ny virksomhed, der skal sælge og købe ejendomme efter et helt særligt koncept.

Bagmandspolitiet er på vej med en tiltale mod Don Ø for kursmanipulation, skriver Jyllands-Posten. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jonas Vandall Ørtvig
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

- Køb dit nye hus eller din nye lejlighed hos os. Så køber vi din bolig til gengæld.

Sådan lyder tilbudet ifølge Politiken fra en række fodboldstjerner, der nu slår sig ned med virksomheden GoEstate. Her tilbyder de at købe folks boliger på den betingelse, at de køber deres hus eller lejlighed hos GoEstate.

Den tidligere landsholds- og FCK-spiller Michael Gravgaard er en af de spillere, der har skiftet grønsværen ud med boligmarkedet.

- Det store problem på boligmarkedet lige nu er, at folk er stavnsbundet til deres gamle huse, for de kan ikke få lov at finansiere en ny ejendom, før den gamle er solgt. Her kan vi være med i hele processen og levere den finansiering, der er nødvendig for, at kunden kan købe det nye hus - inden vi har fundet en ny ejer til det gamle, siger han til Politiken.

Gravgaard har skudt en god del af sin fodboldformue i det nye projekt. Det samme har fodboldkollegerne Jesper Grønkjær, Lars Jakobsen, William Kvist og Brede Hangeland. Og bestyrelsesformand i GoEstate bliver ingen ringere end den tidligere formand for Parken Sport & Entertainment, Flemming Østergaard - også kendt som Don Ø.

Den eksklusive kreds har høje forventninger til deres nye forretning.

- Jeg mener faktisk ikke, at det er en højrisikabel forretning, vi har gang i. Det handler om godt købmandskab, om at vurdere ejendomme benhårdt. Det kan ikke hjælpe noget, at vi siger ja til at overtage en Strandvejsvilla til 40 mio. kroner, fordi ejeren gerne vil bytte med en 1-værelses lejlighed inde i byen. Det skal hænge sammen, siger Michael Gravgaard.